Apartmani Makarska - Iznajmljivanje - Smještaj

Pravila

-Kad gosti dođu u apartman vlasnika kojeg su prethodno rezervirali dužni su predati svoju osobnu iskaznicu ili putovnicu svih posjetitelja da bi se izvršila registracija te platiti preostali iznos za smještaj u apartmanima. Identifikacijski dokumenti se vraćaju u roku od 24 sata.

-Tijekom svog boravka u apartmanima, vlasnik će ukoliko je to moguće, pružiti vam sve potrebne informacije i pomoć.

-Vlasnik apartmana mijenja posteljinu svakih 7 dana. Vlasnik je dužan dati gostima dati ručnike, kuhinjske krpe, toaletni papir, kupaonske i higijenske potrepštine, posuđe i deterdžent za čišćenje.

-Vlasnik apartmana kojeg iznajmljuje nije dužan dati ručnike za plažu.

-Vlasnik nema pravo u odsutnosti gosta ući u njihovu sobu. Iznimke su slučajevi kada je uzrokovano potrebom da se spriječi opasnost ili šteta. Na njegov posjet u sobi vlasnik mora obavijestiti goste na sljedećem kontaktu. U slučaju opravdane sumnje domaćina koji se smatra oštećenim, gosti su dužni dati vlasniku priliku za ulazak u apartman da provjeriti situaciju.

-Nije dopušteno unošenje oružja, zapaljivih i eksplozivnih tvari u apartman, kao i materijale intenzivnog i neugodnog mirisa, grijalice ili druge električne opreme i bez prethodnog dopuštenja vlasnika apartmana.

-Prilikom izlaska iz apartmana gost treba zatvoriti suncobrane na terasi, isključite svjetla, isključiti klima uređaj, isključiti plin i vodu.

-Nije dopušteno koristiti klima uređaj sa otvorenim vratima i prozorima.

-Nije dopušteno bacanje otpada u WC te drugim mjestima kao što su dvorište i okolno područje.

-Gost koji namjerno ili nenamjerno oštetiti vlasnika apartmana, mora nadoknaditi štetu u cijelosti.

-Ako gost kasni na dan dolaska u apartman koji je rezervirao (iznajmio) nakon 20:00 sati, mora obavijestiti vlasnika apartmana ili agencije kako bi se izbjegla neugodna situacija.

-Na dan odlaska gosti moraju napustiti apartman do 10:00h kako bi slijedeći gosti koji dolaze u apartman mogao biti očišćen i spreman za dolazak drugih gostiju koji dolaze poslije 12:00 sati.

-Razdoblje od 22:00 sati do 08:00 sati je vrijeme noćnog mira, te u razdoblju od 14:00 sati do 17:00 sati vrijeme popodnevnog odmora.

Novosti

Galerija

apartmani Makarska trosoban apartman Makarska najam apartman se tri spavaće sobe najam najam Villa Ravlic apartments apartments makarska apartmani Makarska Rivijera apartments makarska apartments makarska three bedroom apartment