Apartmani Makarska - Iznajmljivanje - Smještaj

Pravila

-Kad gosti dođu u apartman vlasnika kojeg su prethodno rezervirali dužni su predati svoju osobnu iskaznicu ili putovnicu svih posjetitelja da bi se izvršila registracija te platiti preostali iznos za smještaj u apartmanima. Identifikacijski dokumenti se vraćaju u roku od 24 sata.

-Tijekom svog boravka u apartmanima, vlasnik će ukoliko je to moguće, pružiti vam sve potrebne informacije i pomoć.

-Vlasnik apartmana mijenja posteljinu svakih 7 dana. Vlasnik je dužan dati gostima dati ručnike, kuhinjske krpe, toaletni papir, kupaonske i higijenske potrepštine, posuđe i deterdžent za čišćenje.

-Vlasnik apartmana kojeg iznajmljuje nije dužan dati ručnike za plažu.

-Vlasnik nema pravo u odsutnosti gosta ući u njihovu sobu. Iznimke su slučajevi kada je uzrokovano potrebom da se spriječi opasnost ili šteta. Na njegov posjet u sobi vlasnik mora obavijestiti goste na sljedećem kontaktu. U slučaju opravdane sumnje domaćina koji se smatra oštećenim, gosti su dužni dati vlasniku priliku za ulazak u apartman da provjeriti situaciju.

-Nije dopušteno unošenje oružja, zapaljivih i eksplozivnih tvari u apartman, kao i materijale intenzivnog i neugodnog mirisa, grijalice ili druge električne opreme i bez prethodnog dopuštenja vlasnika apartmana.

-Prilikom izlaska iz apartmana gost treba zatvoriti suncobrane na terasi, isključite svjetla, isključiti klima uređaj, isključiti plin i vodu.

-Nije dopušteno koristiti klima uređaj sa otvorenim vratima i prozorima.

-Nije dopušteno bacanje otpada u WC te drugim mjestima kao što su dvorište i okolno područje.

-Gost koji namjerno ili nenamjerno oštetiti vlasnika apartmana, mora nadoknaditi štetu u cijelosti.

-Ako gost kasni na dan dolaska u apartman koji je rezervirao (iznajmio) nakon 20:00 sati, mora obavijestiti vlasnika apartmana ili agencije kako bi se izbjegla neugodna situacija.

-Na dan odlaska gosti moraju napustiti apartman do 10:00h kako bi slijedeći gosti koji dolaze u apartman mogao biti očišćen i spreman za dolazak drugih gostiju koji dolaze poslije 12:00 sati.

-Razdoblje od 22:00 sati do 08:00 sati je vrijeme noćnog mira, te u razdoblju od 14:00 sati do 17:00 sati vrijeme popodnevnog odmora.

Novosti

Galerija

apartman se tri spavaće sobe najam najam iznajmljivanje-apartmana nudisticka-plaza-makarska Villa Ravlic apartments apartments makarska apartments makarska iznajmljivanje apartmana Makarska apartments makarska villa Ravlić apartman