Apartmani Makarska - Iznajmljivanje - Smještaj

Makarska

Makarska – jedna od najpopularnijih turističkih destinacija, nalazi se u srcu Dalmacije. Atraktivan grad Dalmatinske arhitekture u centru svjetski poznatog eko-rezervata, u podnožju Biokova duboko mirnoj uvali, okružena s jedne strane poluotokom Osejava i sa druge strane poluotokom sv. Petar dok se iznad grada proteže prekrasna planina Biokovo, koje seže u visine od 1762 m.

Jedinstvena mikroklima sa velikim brojem sunčanih dana u godini, plažama, u hladu borova, divljom prirodom, blizina povijesnih lokaliteta, dugih šetnica kroz cijelu Makarsku Rivijeru, te mnoge sportske aktivnosti na moru što privlači turiste. U grad Makarsku dolaze turisti iz drugih mjesta za posjetu u gradskim muzejima gdje se nalaze zbirke morskih školjaka najveće u ovom dijelu Europe, posjetu parku prirode Biokovo, botaničke vrtove te u mjesnoj luci počet će izlete brodom i trajektima koji svakodnevno voze na otoke Korčula, Hvar i Brač.

Glavna značajka ovog mjesta su plaže koje su među najčišćima i najvećima u Hrvatskoj. Čisto i prekrasno more, netaknuta priroda od civilizacije. U gradu Makarskoj nalaze se mnogi šarmantni kafići, restorani i pubovi, gdje je se zabava proteže dugo u noć. Ljeto u Makarskoj nudi mnoge kulturne događaje kao što su ribarske večeri, noć Kalelarge, koncerti i mnoge druge manifestacije tako da posjetiteljima nikada neće biti dosadno.
Lijepa šetnica Makarske proteže se od rive i dalje uz hotele sve do kraja Makarske Rivijere, svaki put primjećujući sve nove pojedinosti oko nezaboravnog krajolika i opuštanjem sa šarenim bojama i mirisom mediteranskog bilja.
Makarska je najveći grad u regiji. Tu je autobusna stanica odakle možete ići na mnoge destinacije u različitim dijelovima Hrvatske pa čak i u druge zemlje.Novosti

Galerija

apartmani sa pogledom na more Makarska trosoban apartman Makarska najam villa iznajmljivanje apartmani-makarska accommodation makarska apartman sa pogledom villa Ravlić apartman large apartment